LastPass en YubiKey

LastPass en YubiKey

LastPass en de YubiKey genieten het vertrouwen van miljoenen mensen wereldwijd om hun persoonlijke online accounts te beschermen. En samen elimineert de oplossing de ellende rond wachtwoorden. Verder biedt het een gemakkelijke, veilige manier om thuis toegang te krijgen tot wachtwoorden.

Simpel, snel, betrouwbaar

LastPass en YubiKey biedt beveiliging met één druk op de knop voor personen die controle over hun wachtwoorden nodig hebben.

Voor onderweg

Maak gebruik van de flexibiliteit van YubiKey 2FA met LastPass voor een veiligere aanmelding voor mobiele apps via browsers en apparaten.

Bewezen oplossing

De gezamenlijke authenticatie oplossing heeft zich reeds bewezen in het hedendaagse uitdagende beveiligingslandschap.

LastPass en YubiKey
LastPass vault

LastPass Premium werkt met:

Productinformatie

Negenenvijftig procent van de mensen gebruikt dezelfde of vergelijkbare wachtwoorden voor al hun accounts. Maar met LastPass kun je sterke, unieke wachtwoorden maken om je digitale leven te beschermen, zonder complexiteit toe te voegen.

LastPass is dus beschikbaar voor elke browser, elk apparaat en elk platform, waardoor het gemakkelijk is om informatie online veilig te houden. Samen beschikbaar met de YubiKey voor desktop, Android en nu iOS. Zo kun je nu eenvoudig wachtwoordbeheer combineren met veilige multi factor authenticatie . Zo voeg je een extra beveiligingslaag toe aan je online accounts.