Blog Single

21 apr

Modern inloggen op je werkplek

De werkplek en veilig inloggen evolueert en breidt zich (nu meer dan ooit) uit tot ver buiten de vier muren van het kantoor. En met deze uitbreiding moet je nadenken over hoe je het inloggen van werknemers kunt beveiligen. In 2019 gaf 51% van de IT-professionals aan dat hun organisatie een phishing aanval heeft meegemaakt. Het is voor organisaties erg moeilijk om oplossingen te verzinnen die werknemers kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot kritieke systemen en gegevens op de werkplek, terwijl ze zich beschermen tegen dit soort aanvallen.

Aangezien ook jouw organisatie op weg is om de inlogprocedure op de werkplek te moderniseren (want anders lees je dit niet..), is beveiliging op individueel gebruikersniveau belangrijker dan ooit. Veilig inloggen is essentieel om ongeoorloofde toegang te voorkomen. Als het echt goed wordt gedaan, resulteert dit in:

  • Verhoogde gebruikersproductiviteit
  • Meer medewerkerstevredenheid
  • Voordeliger in gebruik en onderhoud dan andere oplossingen

 

Via het uitgebreide partnernetwerk biedt Yubico organisaties een breed aanbod aan keuzes in de manier waarop gebruikers veilig kunnen inloggen op hun werkstations en computers. Of het nu gaat om een ​​cloud-first of hybride omgeving, sterke authenticatie kan je implementeren om de toegang overal te beschermen. En allemaal gebaseerd op de systemen die gebruikers nodig hebben.

Sue Bohn, Director of Program Management bij Microsoft, heeft als tip over hoe gezamenlijke technologieën jouw organisatie in staat kan stellen de inlog ervaring voor desktops en laptops en voor cloudgebaseerde apps en services te moderniseren het volgende:

“De beste ervaring die u uw gebruikers kunt bieden, is een ervaring waarbij ze geen nieuwe manieren of nieuwe gewoonten hoeven te leren. In plaats van nieuwe gebruikersnamen en wachtwoorden te verspreiden, kunt u de inloggegevens gebruiken die ze al gebruiken om in te loggen op hun apparaten. ”

 

Related Posts