Blog Single

27 okt

Eenvoudig een YubiKey 5 online kopen in onze webshop

Een YubiKey 5 online kopen kan nu makkelijk en snel in onze webwinkel. Dus of je nu een YubiKey 5 NFC, een YubiKey 5C of één van de andere YubiKeys uit de nieuwe 5 serie van Yubico wilt uitproberen. Want voor kleine aantallen is het zó geregeld in onze webshop. En we verzenden vaak nog op dezelfde dag!

FIDO2 en de YubiKey 5

Wat is er nieuw aan de nieuwe YubiKey? Aan de 5 serie is FIDO2 ondersteuning toegevoegd. Dit maakt inloggen zonder wachtwoord mogelijk voor Windows 10 en Azure AD. FIDO2 volgt het FIDO U2F protocol op en wordt onder meer gedragen door Microsoft en Google. Het streeft naar een veilige vorm van online authenticatie, waaronder wachtwoordloze authenticatie.

Sterke authenticatie

Met de YubiKey 5 is sterke 2-factor authenticatie eenvoudig en snel geregeld. Je voorkomt account overnames door bijvoorbeeld phishing aanvallen. Sterke authenticatie wordt steeds belangrijker in een wereld waar jouw digitale identiteit niet meer vanzelfsprekend veilig bij jezelf is.

Webshop

De webshop maakt een YubiKey 5 online kopen binnen een paar klikken mogelijk. Het is vooral bedoeld voor testexemplaren, aanschaf voor persoonlijk gebruik of herhalingsaankopen. Voor grote aantallen nodigen we u graag uit om contact op te nemen om eventuele staffelkortingen te bespreken.

Direct leverbaar

Bij Authenticatiesleutel.nl  een YubiKey 5 online kopen betekent de laagste prijs betalen, en meestal dezelfde (werk)dag al verzonden, en dus de volgende dag in huis.

 

 

Related Posts

Leave A Comment