Waar kan ik een YubiKey kopen

Dus jij gaat een YubiKey kopen? Slimme keuze! Misschien weet je al welk model voor jou het meest geschikt is, afhankelijk van de manier waarop je de YubiKey wil gaan gebruiken en waarmee. In onze webshop kun je kiezen uit een aantal modellen van de laatste generatie YubiKeys.

 

Kies de juiste YubiKey

Zo is er al de keuze tussen USB-A en USB-C en al dan niet het gebruik van NFC. Tenslotte zijn er de YubiKey nano modellen die – het woord zegt het al- zeer klein zijn. Je draagt een YubiKey 5 nano of 5C nano niet bij je maar laat de authenticatie sleutel in je computer te laten zitten als extra verificatiemiddel tegen phishing en man-in-the-middle attacks.

Een YubiKey ondersteunt meerdere protocollen maar grofweg kun je stellen dat de blauwe Yubico Security Keys geen smartcard of OTP functionaliteit heeft. Standaard is FIDO U2F en FIDO2 ondersteuning voor de bekende applicaties zoals Facebook, Google, Salesforce etcetera. En misschien ga je de YubiKey wel gebruiken in combinatie met een password manager zoals LastPass. We helpen je graag met het maken van de juiste keuze. Als je nog niet weet voor welke toepassingen je de YubiKey gaat gebruiken, raden we je aan om voor de YubiKey 5 NFC te gaan (USB-A aansluiting) of de YubiKey 5C (met een USB-C aansluiting).

 

Koop je YubiKey bij Authenticatiesleutel

Je weet inmiddels welke YubiKey bij jou past, geweldig! Onze tip is dan nog: bestel een back up sleutel. Net als een huissleutel kun je je YubiKey kwijt zijn, vergeten, verliezen of hij wordt gestolen. Dan is het prettig dat je weet dat je een back up sleutel veilig hebt opgeborgen, en snel weer overal veilig bij kan. Een YubiKey is snel en veilig besteld via onze webshop en vaak al op dezelfde of de volgende werkdag verzonden.

 

Jouw YubiKey in gebruik nemen

Jouw YubiKey is inmiddels thuis of op kantoor bezorgd, perfect! Nu kun je aan de slag. Zoals gezegd zijn er meerder manieren om een YubiKey te gebruiken, waar we je graag verder mee helpen. Veel plezier ermee!

Welke YubiKey

De juiste YubiKey voor jou

Bepaal in een paar stappen welke YubiKey voor jou is.

Direct naar de webshop

Bestellen maar!

Je bent klaar om jouw keuze YubiKey te bestellen!

Aan de slag!

Neem jouw YubiKey in gebruik

Veel plezier ermee!