Blog Single

18 mrt

Webinar veilig thuiswerken

Veilig thuiswerken: 5 manieren om externe werknemers te beschermen tegen accountovername

Veilig thuiswerken is juist nu belangrijk. In de huidige zakelijke reis naar digitale transformatie neemt telewerken toe. Ontwikkelingen in technologie maken het mogelijk voor werknemers om overal te werken, maar introduceren ook een nieuwe reeks uitdagingen voor IT afdelingen. Onveilige wifI netwerken,  persoonlijke mobiele apparaten en phishing praktijken maken het gemakkelijk om gebruikersgegevens te stelen. En het is moeilijk om geografisch verspreide teams veilig te beheren.

Hoewel het concept van werken op afstand niet nieuw is, komt het steeds vaker voor bij moderne bedrijven. Recente wereldwijde gebeurtenissen zoals het de huidige Corona pandemie stuwen deze cijfers nog hoger, waardoor het voor organisaties absoluut noodzakelijk is om processen en systemen in te voeren die niet alleen externe werknemers beveiligen, maar dit ook doen zonder de productiviteit te belemmeren. We zien al dat hackers profiteren van de huidige onzekerheid over hun bedrijf met gerichte phishing aanvallen. Bedrijven moeten de veiligheidsplanning voor werknemers buiten de organisatie echt snel verhogen. Maar waar moet je beginnen om veilig thuiswerken te realiseren?

Neem deel aan dit webinar op 26 maart om 19.30 uur en ontdek vijf cruciale manieren waarop bedrijven hun externe personeel kunnen beschermen tegen veelvoorkomende kwetsbaarheden. Denk aan diefstal van inloggegevens, account overnames en phishingaanvallen. In dit webinar worden de best practices besproken voor het beschermen van applicaties en systemen zoals:

  • Identity and access management (IAM) platforms
  • Externe VPN-toegang
  • Computer logins
  • Wachtwoordmanagers
  • Authenticator-applicaties

Related Posts