Blog Single

09 jan

Wereldwijde authenticatie enquête

Hoe denken bedrijven nou eigenlijk echt over authenticatie? En welke landen zijn het verst gevorderd op hun zoektocht naar phishing-resistente MFA? Lees het in de authenticatie enquête van Yubico.

Huidige stand van zaken

Yubico’s “State of Global Enterprise Authentication Survey” geeft een momentopname weer van hoe organisaties over de hele wereld authenticatie aanpakken. Er zijn meer dan 16.000 reacties ontvangen van beginnende werknemers tot bedrijfseigenaren bij organisaties variërend in grootte van één tot meer dan 2.000 werknemers, in acht landen. We delen dan ook graag de volledige resultaten van deze wereldwijde enquête en we bieden je een uitgebreide en diepgaande kijk op de dagelijkse praktijk en houding die authenticatie bij echte bedrijven laat zien.

Phishing aanvallen nemen toe, dus werd er gekeken hoe organisaties hun account beveiliging moderniseren.

MFA in de praktijk

Yubico’s “State of Global Enterprise Authentication Survey” legt een momentopname vast van deze authenticatie praktijken over de hele wereld.

Bekijk onze infographic voor een voorproefje van enkele van de belangrijkste resultaten of vraag de gehele authenticatie enquête aan en leer:

  • Hoe bedrijven over de hele wereld echt over MFA denken
  • Wat medewerkers op directie niveau geloven, wat de veiligste methode is om hun accounts te beschermen
  • De cyberbeveiligingsproblemen die ondernemers ‘s nachts wakker houden en nog veel meer!

 

Related Posts