Blog Single

08 jan

Yubico Security Key NFC gelanceerd op de CES2019

De nieuwe Yubico Security Key NFC is vanaf vandaag te bestellen bij Authenticatiesleutel!

Wouter Geertsema, eigenaar van Authenticatiesleutel: “De nieuwe Yubico Security Key NFC vult de portfolio perfect aan. Ideaal voor klanten die wél gebruik willen maken van FIDO authenticatie (bijvoorbeeld voor G Suite of Azure AD later dit kwartaal) op computers en mobiele apparaten, maar geen gebruik willen maken van de smartcard- en OTP functie van de YubiKey 5 NFC.“

Nieuw model Yubikey vandaag gelanceerd!

De nieuwste YubiKey is vandaag op de CES 2019 gelanceerd. Op dit vierdaagse event in Las Vegas met zo’n 180.000 bezoekers is de Yubikey NFC vandaag getoond aan het grote publiek. De YubiKey is ook direct te koop. De nieuwste generatie security keys is officieel verkrijgbaar en zet de toon voor een toekomst met veilig internet.

Wat is er nieuw aan de Yubico Security Key NFC?

Het nieuwe security key model in de populaire YubiKey reeks voegt NFC functionaliteit toe aan de reeds bestaande en bekende blauwe Security Key. NFC staat voor Near Field Communication. NFC is een draadloze manier om kleine hoeveelheden informatie uit te wisselen binnen een straal van 10 centimeter, zoals met een smartphone.

Yubico Security Key NFC, wat mag je ervan verwachten?

Security Key NFC: ongeëvenaarde krachtige beveiliging

De Security Key NFC van Yubico ondersteunt elke FIDO2 en FIDO U2F service in één sleutel. Daarnaast levert de Yubikey NFC flexibele next-gen krachtige authenticatie; wachtwoordloos, twee factor en multi factor authenticatie!

Security Key NFC : Tap-and-go-verificatie, gebruikersvriendelijk

De nieuwe NFC ondersteuning voor de Yubico  Security Key NFC breidt nu tap-and-go-verificatie uit op desktop, laptop en mobiel.

Security Key NFC: Grote fysieke duurzaamheid

De Yubico Security Key NFC is gemaakt van een nieuw versterkt glasvezelmateriaal. Het nieuwe model is hermetisch afgedicht en gegoten tot een monolithisch blok. Hiermee biedt de beveiligingssleutel NFC ongeëvenaarde fysieke duurzaamheid.

Bestel je YubiKey nu direct bij Authenticatiesleutel!

De nieuwe Security Key NFC is per direct bestelbaar in onze webshop en wordt binnen enkele dagen uitgeleverd.

Meer info over de nieuwe Security Key NFC

Lees alles over nieuwe Yubico Security Key NFC in de document sheet of neem contact met ons op.

Related Posts