Blog Single

10 sep

YubiKey 5C NFC vanaf vandaag te bestellen

Vandaag is de dag waarop veel van onze klanten en relaties hebben gewacht! Yubico’s nieuwste hardwarematige authenticatiesleutel, de YubiKey 5C NFC, is eindelijk te koop! Het is de eerste beveiligingssleutel met zowel de USB-C- en NFC-verbinding (Near Field Communication).  En daarnaast nog meerdere authenticatieprotocollen, waaronder PIV voor inloggen met een smartcard.

We hebben er even op moeten wachten, maar de YubiKey 5C NFC is de meest moderne beveiligingssleutel om met de hedendaagse moderne apparaten te werken.

USB-C-connectoren worden steeds populairder en veel van de nieuwste laptops en computers, van MacBooks tot Windows Surface Pro’s, maken de overstap van traditionele USB-A-poorten. Ondertussen ondersteunen de grote mobiele platforms – Android en nu iOS – hardwareverificatie via NFC voor een tap-and-go-ervaring.

De YubiKey 5C NFC combineert zowel USB-C- als NFC-verbindingen op een enkele beveiligingssleutel. Hierdoor is het de perfecte authenticatie oplossing voor elk scala aan moderne apparaten en toonaangevende platforms zoals iOS, Android, Windows, macOS en Linux.

De nieuwste YubiKey telg is per direct te bestellen via de webshop!

Related Posts