Blog Single

19 aug

YubiKey 5Ci te koop vanaf nu

Vanaf heden is de YubiKey 5Ci te koop in onze webshop. De NFC chipset van iOS apparaten kan niet gebruikt worden voor challenge-response authenticatie. Daarom was het tot nu toe vaak niet mogelijk om een YubiKey te gebruiken in combinatie met een iPhone of iPad.

Dat is nu verleden tijd met de komst van de YubiKey 5Ci van Yubico. Deze beveiligingssleutel is namelijk voorzien van zowel een Lightning als USB-C connector. De YubiKey 5Ci ondersteunt FIDO2, Smartcard en OTP authenticatie, net als alle andere YubiKeys uit de 5-serie. Bij Authenticatiesleutel is de nieuwe YubiKey 5Ci te koop voor €60,- exclusief BTW en direct te bestellen in onze webshop. Alhoewel we alle orders op dezelfde dag proberen te verwerken,  vragen we je in het begin rekening te houden met een levertijd van slechts een paar dagen.

Related Posts

Comments

There are 1 comments on this post.

  1. Yubico Authenticator app voor iOS ondersteunt nu NFC

    augustus 19, 2019

    […] maar niet voor iOS. Dit veranderde in oktober toen Yubico de eerste Yubico Authenticator voor iOS met Lightning ondersteuning uitbracht. En deze week kunnen we aankondigen dat de iOS app ook ondersteuning biedt […]

  2. Comments are closed.