Blog Single

02 nov

YubiKey beschermt tegen hackers

Authenticatiesleutel

Je hebt een sleutel voor thuis, voor de auto, voor kantoor. Maar heb je al een sleutel voor veilig internet? De YubiKey is een sterke authenticatiesleutel die je beschermt tegen hackers en phishing aanvallen. Wist je bijvoorbeeld dat 91% van alle cyber aanvallen begint met een phishing email? De YubiKey is een fysieke sleutel die veiliger is dan authenticator apps en eenvoudiger in het gebruik. De sleutel werkt met Windows en Mac login, Gmail, Dropbox, Facebook, Salesforce en vele andere persoonlijke en zakelijke toepassingen en diensten.

Anti-phishing

De YubiKey authenticatiesleutel beschermt tegen phishing en maakt sterke  twee-factor authenticatie, multi factor authenticatie en wachtwoordloze authenticatie mogelijk. Met de komst van het FIDO2 protocol hebben partijen als Microsoft en Google aangegeven dat veilige authenticatie en inloggen zonder wachtwoord meer dan ooit een hot topic zijn.

Kijken: keynote speech Wired Security door CEO Yubico

Stina Ehrensvärd heeft één duidelijke missie: mensen veilig online houden. Haar van origine Zweedse maar in Silicon Valley gevestigde bedrijf, Yubico, produceert de Yubikey. De YubiKey authenticatiesleutel is ontworpen om te voorkomen dat mensen slecht omgaan met hun wachtwoorden. Bekijk de 15 minuten durende video en begrijp waar het om draait met de YubiKey.

 

 

Related Posts

Leave A Comment