Blog Single

06 okt

YubiKey BIO nu verkrijgbaar bij Authenticatiesleutel

Na lang wachten is hij er dan eindelijk; de YubiKey BIO is nu bij Authenticatiesleutel.nl verkrijgbaar! Wij zijn dan ook verheugd om deze nieuwste baanbrekende YubiKey-serie in onze portfolio met jou te delen en 1 dezer dagen uit voorraad als 1 van de eerste in Nederland te kunnen leveren! De YubiKey BIO-serie is een op FIDO gebaseerde authenticatie oplossing, specifiek gebouwd voor desktops. Het biedt het gemak van biometrische login met de voordelen van Yubico’s kenmerkende beveiliging, strak design en betrouwbaarheid.

Gebruikers kunnen veilig en naadloos de biometrische login ervaren bij accounts die FIDO-protocollen ondersteunen, met een PIN als handige uitwijkmogelijkheid. De YubiKey BIO-serie maakt gebruik van het volledige scala aan sterke authenticatie mogelijkheden zoals uiteengezet in de FIDO2 en WebAuthn standaarden en is beschikbaar in zowel USB-A- als USB-C vormfactoren.

 

Meer externe informatie over de YubiKey Bio-serie:

ZDNet – YubiKey Bio bouwt biometrische authenticatie in een beveiligingssleutel

CNet – Vingerafdruk-ID in YubiKey Bio-beveiligingssleutel helpt wachtwoorden uit te bannen

TechCrunch – Yubico’s nieuwe hardwaresleutel heeft een vingerafdruklezer voor wachtwoordloos inloggen

 

YubiKey BIO nu verkrijgbaar

Of koop nu al jouw YubiKey uit de YubiKey Bio Series om uw desktops en applicaties te beveiligen met wachtwoordloze authenticatie. Bestellen kan per direct, uitlevering verwachten we eind oktober te doen.

Related Posts