YubiKey en Google

YubiKey en Google account

Miljoenen mensen vertrouwen op een Google account voor toegang tot Gmail, Google Apps, YouTube, en meer. Schakel Google tweestaps verificatie in en voeg de YubiKey toe om de aanmelding van jouw account en de belangrijke informatie erin te beschermen.

Simpele setup

Registreer de YubiKey eenvoudig bij Google. Ga naar Accountinstellingen, selecteer Inloggen en beveiliging, selecteer 2-stapsverificatie en Beveiligingssleutel toevoegen.

Veilig

De fysieke sleutel is vereist om in te loggen. Daarmee bescherm je jouw account tegen externe en ongeautoriseerde toegang.

Eenvoudig gebruik

Voorzien van sterke authenticatie met slechts een aanraking. Meld je aan bij jouw Google account en tik op het gouden contact van de YubiKey wanneer daarom wordt gevraagd.

Google werkt met:

Heb je al een YubiKey? Kijk dan of deze compatible is.

Instructies

Registreren

Extra hulp

Meer van Google

Product overzicht

De traditionele inlogprocedure is niet veilig genoeg meer in de wereld van vandaag – malware en andere aanvallen stelen elke dag wachtwoorden en hacken accounts. De YubiKey is daarom een hardwarematige beveiligingssleutel die krachtige one-touch authenticatie biedt en naadloos werkt met Google accounts. Dus versterk jouw login door Google authenticatie in twee stappen in te schakelen en de YubiKey te registreren bij je account.