YubiKey kopen

YubiKey 5 kopen?

Een YubiKey 5 kopen is heel eenvoudig en snel geregeld: in onze webshop zijn een paar sleutels uit de YubiKey 5 serie in een paar klikken vaak de volgende dag al thuis of op kantoor bezorgd met de reguliere post. Wil je een grotere partij sleutels YubiKeys kopen, dan raden we je aan om contact op te nemen om een offerte te ontvangen. Met grote aantallen werken we met staffels wat aanzienlijk voordeel kan opleveren.

YubiKey prijs

Afhankelijk van het model, varieert de YubiKey prijs tussen de €17,50 en de €52,50 per stuk. De meest populaire YubiKeys zijn de Yubikey 5 NFC en de YubiKey 5C. Zoals gezegd hanteren we bij grote aantallen staffelkortingen en adviseren we om contact met ons op te nemen of het contactformulier in te vullen voor een vrijblijvende offerte. De YubiKey 4 verkopen we niet in onze webshop, maar is nog wel verkrijgbaar tot eind 2018 tegen gereduceerde prijzen.

Waarom zou je een YubiKey 5 kopen?

Een reden om een YubiKey 5 te kopen kan de FIDO2 toevoeging zijn. Dit betekent onder meer in de zéér nabije toekomst inloggen zonder wachtwoord voor Azure AD, Windows 10 en Office 365. De YubiKey 4 serie werkt met het FIDO U2F protocol en wordt dus opgevolgd door de YubiKey 5 serie. Yubico levert samen met partijen als Google en Microsoft een grote bijdrage aan de FIDO2 en Universal 2nd Factor (U2F) standaarden.  Maar het allerbelangrijkste is wel dat de Yubikey 5 sleutel sterke authenticatie biedt met een groot gebruikersgemak!