Blog Single

14 mrt

Zero Trust Architectuur en de YubiKey

Een Zero Trust Architectuur en de YubiKey gaan goed samen. Ontdek hoe Azure AD Cloud Native CBA in combinatie met de YubiKey ondernemingen in staat stelt BYOD, thuiswerken en eerstelijns werkscenario’s te implementeren door simpelweg een YubiKey te implementeren zonder dat externe hardware nodig is.

Zero Trust

De Amerikaanse wetgeving voor overheidsorganen gaat nu al verder dan basisverificatie met meerdere factoren. Het vereist dat alle gebruikers phishing-resistente verificatie hebben geïmplementeerd als onderdeel van de Zero Trust Architectuur. Naast het beschermen van werknemers, wordt voorgeschreven dat organisaties ook phishing-resistente authenticatie hebben voor hun leveranciers en partners. Dan zijn YubiKeys een perfecte oplossing voor federale organisaties omdat ze beide soorten phishing-resistente authenticatie ondersteunen: certificaten én FIDO2.

Met Azure Active Directory Cloud Native CBA en YubiKeys kunnen ondernemingen BYOD, thuiswerken en eerstelijns werkscenario’s implementeren. Gewoon door simpelweg een YubiKey te implementeren zonder dat er externe hardware nodig is.

Related Posts