Aan de slag met YubiKey

De juiste YubiKey voor jou

Ga direct aan de slag met YubiKey. De YubiKey is verkrijgbaar in verschillende modellen. Je kunt de  productvergelijkingstabel raadplegen of met een snelle quiz. Zo kom je er achter welke YubiKey het beste bij jou of jouw organisatie past.

Kies jouw sleutel

Yubico biedt een keuze aan sleutels om aan elke behoefte te voldoen. Dit is afhankelijk van het type computer of mobiele device dat je gebruikt en welke online accounts je wilt beschermen.

Hoe werkt de YubiKey?

Registreer YubiKey

Voor gebruik van de YubiKey, activeer je eerst in de security settings de twee factor authenticatie optie voor de service die je wilt beveiligen. Na de settings ga je aan de slag met YubiKey!

Plug in en raak aan

Stop dan de YubiKey in een USB poort en raak de YubiKey aan. Zo laat je zien dat je van vlees en bloed bent en geen hacker op afstand.

Houd tegen je telefoon

En voor telefoons die Near Field Communication (NFC) ondersteunen kun je de YubiKey tegen je telefoon houden om authenticatie uit te voeren.

Aan de slag met jouw YubiKey

Volg de eenvoudige tweestapsinstallatie om direct jouw YubiKey te kunnen gebruiken. Na de keuze of aanschaf van de juiste YubiKey, kies je vervolgens de applicatie die je wilt voorzien van sterke authenticatie.

Je hebt nog geen YubiKey?