YubiKey en SalesForce

SalesForce authenticatie

Salesforce maakt MFA vanaf 1 februari 2022 verplicht voor al hun gebruikers. De YubiKey kan worden gebruikt om de toegang tot Salesforce te beveiligen, of je nu rechtstreeks toegang hebt tot Salesforce of via Single Sign On. Bescherm jouw cruciale Salesforce gegevens van de organisatie tegen ongeautoriseerde toegang door gebruiksvriendelijke YubiKey twee factor authenticatie in te schakelen.

Sterke authenticatie met de YubiKey en SalesForce

Salesforce is een bekend CRM platform met ondersteuning voor FIDO U2F-compatibele YubiKeys. Samen combineren Salesforce en de YubiKey cloudgebaseerde applicaties voor verkoop, service en marketing met gebruiksvriendelijke 2 factor authenticatie waarvoor je geen team van IT experts nodig is voor het opzetten en beheren. Met de YubiKey stelt Salesforce gebruikers in staat om informatie en klant interacties veilig te beheren op een enkel platform dat wordt beschermd door de sterke hardwarematige authenticatie van Yubico.

SalesForce Rollout Pack

SalesForce heeft een Multi Factor Authentication Rollout Pack voor planning en wijzigingsbeheer als download beschikbaar gesteld. Het pakket biedt aanpasbare sjablonen en begeleiding om jouw MFA project te organiseren en gebruikers voor te bereiden op het instellen van en inloggen met MFA. De Set up instructies voor de registratie van een U2F YubiKey staan vermeld op de Yubico website.

YubiKey en SalesForce

Bestel jouw YubiKeys voor sterke authenticatie van SalesForce veilig en snel in de webshop van Authenticatiesleutel.nl