Blog Single

14 mrt

Gartner visie op moderne bescherming digitale identiteit

Ontgrendel de geheimen van digitale identiteitsbescherming!

Bij Authenticatiesleutel en Yubico weten we dat niet alle authenticatie methoden gelijk zijn. Mis daarom deze Gartner gids voor gebruikers authenticatie over 2023 niet: het is jouw roadmap om beschermd te blijven tegen account overnames. Ontdek de nieuwste aanbevelingen en bevindingen voor robuuste cyberbeveiliging.

Volgens Gartner® moeten organisaties “toolsets zoeken die de risico’s van account overname minimaliseren en de gebruikerservaring van werknemers en klanten optimaliseren als onderdeel van een samenhangende cyberbeveiligingsstrategie die een mensgericht ontwerp weerspiegelt.”

Inzicht volgens Gartner en aanbeveling YubiKey

Ontdek de aanbevelingen van Gartner voor gebruikersauthenticatie en inzichten ter bescherming tegen accountovernames .

Lees meer over:

  • Groeiende belangstelling voor phishing-bestendige MFA en wachtwoordloze FIDO2 authenticatie sleutels als gevolg van succesvolle inbreuken op oudere MFA methoden
  • De overlap van effectieve gebruikers authenticatie met de preventie van account overnames
  • Risicobeperking en verbeterde gebruikerservaring door een op de mens gericht beveiligingsontwerp

 

Niet alle MFA methoden zijn gelijk. De moderne, phishing-bestendige MFA van Yubico, die apparaat gebonden toegangssleutels gebruikt die zich in hardwarematige beveiligingssleutels (YubiKey) bevinden , stopt de overname van accounts. Tevens verkort de inzet van YubiKeys de time-to-market voor zero trust-initiatieven. Yubico is zelfs een representatieve leverancier in deze marktgids van Gartner®.

Related Posts