YubiKey modellen

YubiKey 5 serie is simpel, snel en veilig

De YubiKey 5 werkt met een simpele aanraking. Je hoeft dan ook geen codes te kopiëren, geen apps te laden of vragen te beantwoorden. En gebruikers koppelen vervolgens de YubiKey authenticatiesleutel zelf met verschillende inlogsystemen. Want iedere YubiKey is voorzien van een uniek identificatienummer. Ook is de YubiKey al tijden klaar voor het FIDO2 protocol.

En wanneer je YubiKey in een USB poort stopt, hoeft de gebruiker alleen nog de YubiKey licht aan te raken.

Direct meer informatie en offerte aanvraag is zó geregeld!

Wil je meer informatie ontvangen over YubiKey? Of direct een offerte? We helpen je graag verder!

YubiKey 5 Serie

De nieuwste generatie YubiKey

De nieuwste serie multi protocol beveiligingssleutel die krachtige authenticatie biedt op basis van twee factoren. De YubiKey 5 gebruikt ook naadloze touch-to-sign-in techniek. En ondersteunt One Time Passwords (OTP), smartcard, FIDO U2F en FIDO2. Modelkeuze voor desktop of laptop. Maakt een eind aan account overnames. Je kiest tussen USB-A of USB-C aansluiting en NFC ondersteuning.

Al sinds October 2018 door ons geleverd

EN WIST JE  TROUWENS DAT DE YUBIKEY 5 AL VANAF OCTOBER 2018 DOOR AUTHENTICATIESLEUTEL.NL IS UITGELEVERD ALS 1 VAN DE EERSTE RESELLERS IN NEDERLAND!?

YubiKey 4 Serie

Multi protocol beveiligingssleutel die krachtige authenticatie biedt op basis van twee factoren en naadloze touch-to-sign-in techniek. Ook ondersteuning van One Time Passwords (OTP), smartcard en FIDO U2F. Modelkeuze voor desktop of laptop. Maakt een eind aan account overnames. USB-A of USB-C aansluiting.

Maar de YubiKey 4 is al niet meer leverbaar bij ons; we vervangen je oude sleutels graag door de nieuwste YubiKey 5 serie!

Yubico Security Key

FIDO2 en U2F ready

De beveiligingssleutel van Yubico combineert op hardware gebaseerde authenticatie, cryptografie met openbare sleutels en de U2F- en FIDO2-protocollen om accountovernames te elimineren. Werkt al direct met Gmail, Facebook en honderden andere applicaties. Ondersteunt FIDO2, U2F, is waterdicht en schokbestendig. Alleen met USB-A aansluiting.

Security Key mét en zonder NFC

Er zijn hiervan 2  varianten van de Yubico Security Key: met en zonder NFC ondersteuning.

YubiKey - FIPS

FIPS certificering

De YubiKey FIPS gecertificeerde beveiligingssleutel voldoet aan de hoogste mate van zekerheid (AAL3) van de nieuwe NIST SP800-63B-richtlijnen.

Meerdere protocollen

Geschikt voor overheid en gereguleerde industrieën. Ook hier weer ondersteuning voor meerdere protocollen; Smartcard, OTP, U2F. USB-A en USB-C aansluiting.